Закордонний паспортЗакордонний паспорт
Переклад документівПереклад документів
Довідка переселенцяДовідка переселенця
Довідка про відсутність судимостей 	Довідка про відсутність судимостей
Шенгенські візиШенгенські візи
НовиниНовини
Запитання, що найчастіше ставлятьсяЗапитання, що найчастіше ставляться
Нормативні документиНормативні документи
Контактна інформаціяКонтактна інформація


                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Оформити візу в США

 

Термін дії візи  Ціна, долл.

Термін оформлення

Додаткова інформация

до 10 років

Мультивіза

Чистий паспорт

100 робочих днів

+160 долл. консульський збір

 

     

 У вартість входить:

 Медична страховка на суму 30000 євро

 Кваліфікована консультація візового менеджера

 Заповнення візових анкет і всіх необхідних документів

 Переклад документів (за необхідності)

 Запис на подачу в візовий центр

 Супровід при подачі документів у візовому центрі

 Консультація по проходженню кордону

 

Необхідні документи:

 

  • Закордонний паспорт + старий закордонний паспорт (якщо є)
  • Копія громадянського паспорта (всі сторінки)
  • 2 фотографії 3,5 * 4,5 см (80% обличчя на білому фоні)
  • Довідка з місця роботи (про доходи)
  • Довідка з банку

 

 
  © 2009 Центр допомоги оформлення паспортів